Ανακαλύψτε τον σκύλο σας!

Αφετηρία και κίνητρό είναι η αγάπη μας για το σκύλο. Αγαπάμε τον σκύλο μας σημαίνει για εμάς τον ανακαλύπτουμε συνεχώς, μέρα με τη μέρα και να μαθαίνουμε τις ανάγκες του.

Η σχέση μας μαζί του είναι αμφίδρομη. Έχουμε ευθύνη απέναντί σε αυτόν. Εκτός από την αγάπη που του οφείλουμε, γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε την ιδιαίτερη φύση του. Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια και δεν είναι περιορισμένης χρήσης. Είναι οι φίλοι μας και οι αφοσιωμένοι σύντροφοί μας.

Φροντίζουμε για αυτούς ανατρέχοντας στις βασικές αρχές της διατροφικής τους εξέλιξης.

Γι αυτό το λόγο:

(a) Επιλέγουμε προϊόντα που σέβονται τη φύση του και εξασφαλίζουν την ευημερία του.

(b) Δίνουμε έμφαση στα σωστά υλικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα BARF (Biologically Appropriate Raw Food) για τη διατροφή του.

(c) Προσφέρουμε στον σκύλο μας προϊόντα φροντίδας και gadgets που δίνουν έμφαση στην ποιότητα, τα φυσικά υλικά και τη χειροποίητη κατασκευή.

Είναι σημαντικό για εμάς να ερευνούμε συνεχώς και να σας τροφοδοτούμε με πληροφορίες σχετικά με την υγεία του, την εκπαίδευσή του και τις δραστηριότητες που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του.

Εμείς σας παρέχουμε την κατάλληλη τροφή και προϊόντα για τον σκύλο σας και εσείς φροντίζετε να του επιστρέφετε την αγάπη που αυτός απλόχερα σας χαρίζει. Είναι ο τρόπος μας για να του πούμε «ευχαριστώ» για την αγάπη του και την παρουσία του στη ζωή μας…

Ευχαριστούμε Φιλαράκο!
Thank DOG!