• Οι αλλεργίες και οι τροφές οι συχνότερες  αιτίες της σκυλίσιας δερματίτιδας

  Οι αλλεργίες και οι τροφές οι συχνότερες  αιτίες της σκυλίσιας δερματίτιδας   Για να εξαλείψουμε κάτι πρέπει να το γνωρίζουμε. Αν λοιπόν ο σκύλος πάσχει από The post Οι αλλεργίες και οι τροφές οι συχνότερες  αιτίες της σκυλίσιας δερματίτιδας appeared first on Barfistas.

 • Τα σκυλιά χρειάζονται διαφορετική διατροφή σε διαφορετικές ηλικίες

  Τα σκυλιά χρειάζονται διαφορετική διατροφή σε διαφορετικές ηλικίες   Αποτελεί μία πραγματικότητα… Είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να παραβλέπουμε. Η διατροφή του σκύλου μας τροποποιείται The post Τα σκυλιά χρειάζονται διαφορετική διατροφή σε διαφορετικές ηλικίες appeared first on Barfistas.

 • Το αρτικόλεξο HACCP είναι η απόδειξη της ασφάλειας της BARF

  Το αρτικόλεξο HACCP είναι η απόδειξη της  ασφάλειας της BARF   Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα μικρό σηματάκι στο πίσω μέρος της συσκευασίας μας. Για The post Το αρτικόλεξο HACCP είναι η απόδειξη της ασφάλειας της BARF appeared first on Barfistas.

 • Ο σκύλος κάνει συχνά εμετό… Είναι εμετός ή παλινδρόμηση;

  Ο σκύλος κάνει συχνά εμετό… Είναι εμετός ή παλινδρόμηση;   Πόσες φορές δεν έχουμε αγχωθεί βλέποντας τη χαρακτηριστική γκριμάτσα του σκύλου μας που ετοιμάζεται να κάνει The post Ο σκύλος κάνει συχνά εμετό… Είναι εμετός ή παλινδρόμηση; appeared first on Barfistas.

 • Γάλα στη διατροφή του σκύλου μας;;; Κατηγορηματικά όχι

  Γάλα στη διατροφή του σκύλου μας;;; Κατηγορηματικά όχι   Εδώ και πολλά χρόνια μία διατροφική ιδέα έχει καρφωθεί στο κεφάλι όλων σχεδόν των δυτικών κοινωνιών… «Το The post Γάλα στη διατροφή του σκύλου μας;;; Κατηγορηματικά όχι appeared first on Barfistas.

 • Σκυλίσια δερματίτιδα. Τα πως και τα γιατί…

  Σκυλίσια δερματίτιδα. Τα πως και τα γιατί…   Όλοι όσοι μοιραζόμαστε τη ζωή μας ένα σκύλο ξέρουμε ότι θέλουμε να το παρέχουμε ότι και στο παιδί The post Σκυλίσια δερματίτιδα. Τα πως και τα γιατί… appeared first on Barfistas.

 • Πορδίτσες γάτας-σκύλου: Φταίει η διατροφή!

  Πορδίτσες γάτας-σκύλου: Φταίει η διατροφή! Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ενοχλητική μυρωδιά πλανάται στο δωμάτιο… Είναι η εκκένωση αερίων από το σκύλο μας ή The post Πορδίτσες γάτας-σκύλου: Φταίει η διατροφή! appeared first on Barfistas.

 • Junk Food τα δημητριακά για το σκύλο

  Junk Food τα δημητριακά για το σκύλο   Το φαγητό που βάζετε στο σκυλί σας έχει σημασία. Στην πραγματικότητα, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στον καθορισμό The post Junk Food τα δημητριακά για το σκύλο appeared first on Barfistas.

 • Ουρολιθίαση, πως την αποτρέπει η BARF;

  Όλο και αυξάνονται τα κρούσματα ουρολιθίασης σε σκύλους και γάτες… Ήδη οι γάτες στις ΗΠΑ σε ποσοστό περίπου 7% ασθενούν όταν για τους σκύλους το ποσοστό The post Ουρολιθίαση, πως την αποτρέπει η BARF; appeared first on Barfistas.

 • Η ωμοφαγία BARF, συνιστά μονόδρομο για υγιή σκυλιά.

  Ο σκύλος είναι σαρκοφάγο κα πουθενά στη φύση δεν βρίσκει τροφές θερμικής επεξεργασίας… Αυτό το προφανές πρεσβεύει η φυσική διατροφή BARF, η οποία συνιστά μονόδρομο για The post Η ωμοφαγία BARF, συνιστά μονόδρομο για υγιή σκυλιά. appeared first on Barfistas.