• Βιταμίνες: O ζωτικός τους ρόλος για τον σκύλο

  Βιταμίνες: O ζωτικός τους ρόλος για τον σκύλο   Αυτό που οι κροκέτες αδυνατούν να χορηγήσουν είναι φυσικής προέλευσης βιταμίνες. Ποιος είναι ο ζωτικός ρόλος τους The post Βιταμίνες: O ζωτικός τους ρόλος για τον σκύλο appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Άνθρωπος και σκύλος, ο εξανθρωπισμός που φέρνει προβλήματα στη συμπεριφορά

  Άνθρωπος και σκύλος, ο εξανθρωπισμός που φέρνει προβλήματα στη συμπεριφορά     Άνθρωπος & σκύλος. Σκέφτονται μεν όπως εμείς δεν αντιδρούν όμως το ίδιο. Τελικά είναι The post Άνθρωπος και σκύλος, ο εξανθρωπισμός που φέρνει προβλήματα στη συμπεριφορά appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Ο σκύλος, όπλο κατά της covid

  Ο σκύλος, όπλο κατά της covid     Πλέον υπάρχουν και έμπρακτες αποδείξεις. Ο σκύλος είναι όπλο κατά της  Covid αφού μπορεί και να ανιχνεύει αξιόπιστα The post Ο σκύλος, όπλο κατά της covid appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Συνθετικές βιταμίνες και μέταλλα, ο ύπουλος εχθρός των σκύλων

  Συνθετικές βιταμίνες και μέταλλα, ο ύπουλος εχθρός των σκύλων   Οι συνθετικές βιταμίνες και τα μέταλλα, αυτός ο ύπουλος εχθρός των σκύλων, βρίσκονται σε όλες σχεδόν The post Συνθετικές βιταμίνες και μέταλλα, ο ύπουλος εχθρός των σκύλων appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Πώς οι κροκέτες επηρεάζουν τη συμπεριφορά του σκύλου σας

  Πώς οι κροκέτες επηρεάζουν  τη συμπεριφορά του σκύλου σας   Ένα βιβλίο γροθιά για το πώς οι κροκέτες επηρεάζουν τη συμπεριφορά του σκύλου σας. Ο «Βασιλιάς» The post Πώς οι κροκέτες επηρεάζουν τη συμπεριφορά του σκύλου σας appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους

  Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους   Μπορεί οι ψύλλοι να λατρεύουν τη σκόνη, όμως τους συναντάμε και σε πεντακάθαρα σπίτια… Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για The post Πώς να απαλλαγείτε από τους ψύλλους appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Παχυσαρκία σκύλου: Η BARF είναι η λύση

  Παχυσαρκία σκύλου: Η BARF είναι η λύση   Παχυσαρκία σκύλου είναι η κατάσταση που ο αγαπημένος μας έχει πάρα πολύ σωματικό λίπος και έτσι προκύπτει τεράστιο The post Παχυσαρκία σκύλου: Η BARF είναι η λύση appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Απαραίτητη για το σκύλο μας η βιταμίνη B12

  Απαραίτητη για το σκύλο μας η βιταμίνη B12       Πρόκειται για βιταμίνη που είναι κρίσιμη για μία σειρά λειτουργιών στο σώμα του σκύλου μας. The post Απαραίτητη για το σκύλο μας η βιταμίνη B12 appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Vegan διατροφή σε σκύλους και γάτες

  Vegan διατροφή σε σκύλους και γάτε   Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που επιλέγουν  στις μέρες μας να γίνουν vegan. Το ζήτημα είναι ότι σ’ αυτό The post Vegan διατροφή σε σκύλους και γάτες appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.

 • Μια οφειλόμενη απάντηση για το αν τα σκυλιά είναι σαρκοφάγα…

  ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ…     Ένας «φίλος» μας κούνησε το δάκτυλο στο FB γιατί αναφέραμε σε άρθρο μας ότι The post Μια οφειλόμενη απάντηση για το αν τα σκυλιά είναι σαρκοφάγα… appeared first on BARFistas -Φυσική ωμή διατροφή,( BARF) σκύλου και γατας.