• Πορδίτσες γάτας-σκύλου: Φταίει η διατροφή!

  Πορδίτσες γάτας-σκύλου: Φταίει η διατροφή! Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ενοχλητική μυρωδιά πλανάται στο δωμάτιο… Είναι η εκκένωση αερίων από το σκύλο μας ή The post Πορδίτσες γάτας-σκύλου: Φταίει η διατροφή! appeared first on Barfistas.

 • Junk Food τα δημητριακά για το σκύλο

  Junk Food τα δημητριακά για το σκύλο   Το φαγητό που βάζετε στο σκυλί σας έχει σημασία. Στην πραγματικότητα, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στον καθορισμό The post Junk Food τα δημητριακά για το σκύλο appeared first on Barfistas.

 • Ουρολιθίαση, πως την αποτρέπει η BARF;

  Όλο και αυξάνονται τα κρούσματα ουρολιθίασης σε σκύλους και γάτες… Ήδη οι γάτες στις ΗΠΑ σε ποσοστό περίπου 7% ασθενούν όταν για τους σκύλους το ποσοστό The post Ουρολιθίαση, πως την αποτρέπει η BARF; appeared first on Barfistas.

 • Η ωμοφαγία BARF, συνιστά μονόδρομο για υγιή σκυλιά.

  Ο σκύλος είναι σαρκοφάγο κα πουθενά στη φύση δεν βρίσκει τροφές θερμικής επεξεργασίας… Αυτό το προφανές πρεσβεύει η φυσική διατροφή BARF, η οποία συνιστά μονόδρομο για The post Η ωμοφαγία BARF, συνιστά μονόδρομο για υγιή σκυλιά. appeared first on Barfistas.

 • Είναι απόλυτα ασφαλές να μασάει κόκκαλα….

  Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι επικίνδυνο για το σκύλο μας να μασάει κόκκαλα. Πρόκειται για μία πεποίθηση που καλλιεργήθηκε μέσα από δεκαετίες παραπληροφόρησης…. The post Είναι απόλυτα ασφαλές να μασάει κόκκαλα…. appeared first on Barfistas.

 • Η ορμόνη της αγάπης μας συνδέει με τα σκυλιά μας

  Οι επιστήμονες (ψυχολόγοι, νευροφυσιολόγοι κλπ) έχουν καταλήξει… Ο σκύλος μας διαθέτει υψηλά ποσοστά ωκυτοκίνης και αυτό τον κάνει να μας αγαπά υπέρμετρα… Το μαγικό είναι ότι The post Η ορμόνη της αγάπης μας συνδέει με τα σκυλιά μας appeared first on Barfistas.

 • Μπορεί τα φρούτα να αλλάξουν τη ζωή του σκύλου σας;

  Μία απλή ερώτηση που ωστόσο όπου και να ρωτήσετε στον βιομηχανοποιημένο κόσμο θα σας αποτρέψουν από το να δώσετε φρούτα στο σκύλο σας… Όμως αν του The post Μπορεί τα φρούτα να αλλάξουν τη ζωή του σκύλου σας; appeared first on Barfistas.

 • Οι BARFistas έχουν HACCP

  Πρόκειται για το σύστημα ελέγχου και ασφάλειας τροφίμων που χρησιμοποιούν, όχι τυχαία βέβαια, όλες οι βιομηχανίες παγκοσμίως!!!! Για να καταλάβετε το σύστημα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά The post Οι BARFistas έχουν HACCP appeared first on Barfistas.

 • Τα οκτώ κυρίως βλαβερά συστατικά

  Τα οκτώ κυρίως βλαβερά συστατικά   Ζούμε στην εποχή των μεταποιημένων προϊόντων και των διατροφικών σκανδάλων αναφορικά με τα ανθρώπινα τρόφιμα προς κατανάλωση… Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Είναι The post Τα οκτώ κυρίως βλαβερά συστατικά appeared first on Barfistas.

 • Στην ξηρά τροφή οφείλεται η πέτρα στο δόντια των σκύλων μας

  Ένα είναι βέβαιο… Όταν εισήλθαν οι κροκέτες στη διατροφή τους άρχισαν να έχουν προβλήματα με τα δόντια και τα ούλα τους…  Ποιος δεν έχει δει τα The post Στην ξηρά τροφή οφείλεται η πέτρα στο δόντια των σκύλων μας appeared first on Barfistas.